ZAŠTITA PODATAKA

U našem radu koristimo licencirani Gallup Inc. sadržaj i e2grow platformu koja je licencirana koristiti Gallup intelektualno vlasništvo. Sve digitalne platforme koje koristimo u radu su ISO 27001 certificirane i osiguravaju sve mehanizme zaštite podataka korisnika. Usklađeni smo s GDPR odredbama, kojih se strogo pridržavamo. 

 

OSOBNI PODACI

Sve informacije koje će Inkubator snaga prikupiti za vrijeme suradnje s vama na razvoju lidera i organizacija baziranih na snagama ili Strengths coachingu kroz bilo koji kanal komunikacije, a na osnovu kojih vas se može identificirati ili prepoznati vaš identitet (npr. ime, email, broj telefona) bit će pohranjenje u našoj bazi podataka prema uvijetima GDPR-a i zadržane tamo dok brisanje istih ne zatražite sami ili shodno zakonskim odredbama.

Za svako dodatno korištenje vaših osobnih podataka i ostalih informacija, osim u svrhu ispunjavanja ugovornih obaveza, INKUBATOR SNAGA će tražiti vašu dozvolu.

KORIŠTENJE KOLAČIĆA

Korištenjem stranica www.inkubatorsnaga.com bez promjene postavki kojima bi se uskratila suglasnost na pohranu kolačića na vaše računalo, prihvaćate korištenje i pohranu kolačića na vaše računalo. Ukoliko ne pristanete na pohranu kolačića, pohranjivanje istih na vašem računalu bit će onemogućeno, a stranicu ćete i dalje moći pregledavati uz mogućnost da vam određene  funkcionalnosti neće biti dostupne. 

U svom radu koristimo minimalan broj vanjskih servisa koji na vaša računala pohranjuju kolačiće uključujući društvene mreže (pohranjuju kolačiće prilikom dijeljenja objava i sadržaja), te Google Analytics alat za mjerenje posjećenosti.